Next-Base-Bernie

Win jij de Nextbase dashcam voor onderweg?

Anno 2017 zijn de dashcams niet meer uit ons leven weg te denken. We kennen ze vooral van filmpjes uit Engeland en Rusland, waar ze deze handige tool gebruiken om te bewijzen wie de schuldige is tijdens een verkeersongeval. Maar ook in Nederland neemt de populariteit van de dashcams in rap tempo toe. Één van de bedrijven die daar in ons land naadloos op inspeelt is het Britse Nextbase. Het in 1999 opgerichte bedrijf produceert de meest geraffineerde dashcams en heeft ook nog eens drie verschillende versies die jou juridisch en recreatief bijstaan.

Soorten modellen

Allereerst heb je de het instapmodel, de Nextbase 112 (€ 59,-). Niet alleen handig als je eerst de basics van het fenomeen dashcam onder de knie wil krijgen en wil kijken of het iets voor jou is, maar ook leuk voor jouw kinderen. Kunnen ze hun allereerste rit of die ene roadtrip vastleggen.

Heb je liever iets uitgebreiders, dan is ‘the pretty one’ (a.k.a.de Nextbase 312GW, € 119,-) iets voor jou. Deze filmt niet alleen alles haarscherp, maar brengt door de 140 graden groothoeklens ook een groot deel van de verkeerssituatie in beeld. En dankzij de G-sensor slaat-ie de beelden automatisch op wanneer er sprake is van een grote schok of botsing. Verkrijgbaar in rose gold en zwart.

Het expertmodel heeft alle technische snufjes die je bij een dashcam kunt voorstellen. De Nextbase 512GW (€ 199,-) beschikt over Wi-Fi waarmee je beelden per direct naar jouw laptop of smartphone kunt sturen. Met de opnamekwaliteit van 1440p zie je de kleinste details en staat bij een potentieel voorval het beeld aan jouw zijde.

Win een dashcam!

Er is goed nieuws, want wij mogen van Nextbase exclusief twee instapmodellen weggeven, zodat jij zorgeloos de weg op kunt! Wat moet je doen om deze te winnen? Stuur een mail naar winnen@pbqmedia.nl en laat weten waarom jij dit exemplaar zo snel mogelijk nodig hebt. Dan maken wij de winnaar op dinsdag 5 december bekend.