Leven op water en zeep

Een verzorgd uiterlijk opent deuren. Bernie zet de producten van dit moment voor je op een rijtje zodat jij er onberispelijk uitziet zonder een ijdeltuit van je te maken.

Tekst: Richard Nagel

Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique

Beloof ons een dramatisch verschil in onze dagelijkse verzorging en wij zitten op het puntje van onze stoel. Zie deze hydraterende jelly als een schild: het houdt goede dingen van de huid binnen en sluit slechte invloeden buiten.

€ 27,50 voor 50ml of € 52 voor 125ml
Clinique.nl

Paco Rabanne XS eau de toilette

Het bewind van het minimalisme is afgelopen en overdaad mag weer. Kijk maar naar XS van Paco Rabanne. Deze geur werd gelanceerd in 1993 waarna het bekend kwam te staan als hét parfum van de erotiek. Nu is de geur terug, dus dat belooft wat voor tussen de lakens.

€ 66,60 voor 50ml of € 88,55 voor 100ml
Pacorabanne.com

No. 73 Poivre Noir Frais hand & body wash van Marie-Stella-Maris

Met deze geur begon het Amsterdamse Marie-Stella-Maris in 2014 hun bodycare-lijn. De combinatie van geranium en zwarte peper is origineel: kruidig maar ook mysterieus. Op onverklaarbare wijze wordt je humeur beter als de geur je neus binnenkomt.

€35
Marie-stella-maris.com

Dermalogica PowerBright C-12 Pure Bright Serum

Hyperpigmentatie (donkere vlekken, verkleuringen en een ongelijke teint) doen je er ouder en vermoeider uitzien dan je bent. Dit serum van Dermalogica verheldert de huid en pakt de zaken aan bij de bron.

€ 119,90
Dermalogica.nl

Tom Ford Oud Wood Zeep

Zelfs een alledaags stuk zeep wordt in de handen van Tom Ford iets bijzonders. Oud Wood is een van de exclusiefste en duurste ingrediënten in de parfumerie, maar zit ruimschoots in dit blok. Laat dat je vooral niet tegenhouden je eens flink in te zepen.

€ 34
Tomford.com

Le Labo baardolie

Le Labo is een van de exclusiefste parfumhuizen ter wereld. Wij moeten de eerste persoon nog vinden die immuun is voor de subtiele geurcombinaties en verfijnde ingrediënten. Die weelde kan nu ook je baard in met deze olie die je sik heerlijk donzig maakt.

€ 56
Lelabofragrances.com

Laatste van Mode

0 0,00