Het ultieme verwenmoment in december

Een cadeau vinden voor je beste vriend, waardering uitspreken naar je collega’s of een speciale verrassing voor je geliefde vinden. December is de maand bij uitstek om de mensen om je heen te verrassen met een mooi, luxe cadeau. Patisseriehuis Huize van Wely maakt het je dit jaar wel heel makkelijk om een passend cadeau te vinden met hun oogstrelende decembergeschenken.

Meer dan tien maanden werk komt in de gezelligste maand van het jaar samen voor patisseriehuis Huize van Wely. Terwijl het gros van de bevolking zijn goede voornemens na probeert te streven, staan hun top patissiers en chocolatiers in februari al in de keuken om de meest lekkere, ambachtelijke bereidde decembergeschenken neer te zetten. Wat worden de nieuwe trends? Met welke kleuren, smaken en designs gaan zij dit jaar aan de slag om niet alleen een lekker geschenk neer te zetten, maar ook een waar je dagenlang naar kunt blijven kijken? Een uitdaging, maar onder leiding van chef Robin Hoedjes streeft Huize van Wely ieder jaar perfectie na. En dat ziet er meer dan oké uit.

Strooigoed

Huize van Wely staat al bijna 100 jaar voor authenticiteit, kwaliteit en vakmanschap. Met de meest pure ingrediënten creëren de patissiers en chocolatiers ook dit jaar weer een variatie aan strooigoed en cadeaus voor de schoen. Ambachtelijke sinterklaasproducten, waarbij perfectionisme en vakmanschap komen kijken. Daar zet jong en oud zijn schoen graag voor klaar!

Bundeltje liefde

Ieder geschenk van Huize van Wely is een bundeltje liefde, waarmee je aan het eind van het jaar op een speciale manier waardering kunt uitspreken naar de mensen die bijzonder en belangrijk voor je zijn. De geschenken zijn een lust voor het oog, zorgen voor een ultieme smaakbeleving, waarmee zij het ultieme cadeau zijn om naasten, collega’s of relaties op een onvergetelijke manier te verrassen.

Loopt het water je al in de mond? Voor degene die nu al niet kan wachten met bestellen heeft Huize van Wely een speciale aanbieding. Plaats vóór 1 oktober 2018 je decemberbestelling en ontvang 10 procent korting op de totale bestelling. https://huizevanwely.nl/decemberbrochure-2018/