Bernie Magazine is een hoogwaardig journalistiek medium en brengt vier keer per jaar achtergrondverhalen op het gebied van politiek, maatschappij, cultuur, mode, auto’s en reizen.

Bernie Magazine is een onderdeel van PBQ Media, een vooruitstrevende jonge uitgeverij uit Amsterdam.

Wij maken mediaproducten om op te vallen. Om te informeren en te inspireren. Wij gaan voor creativiteit, originaliteit en kwaliteit. In ieder artikel, op iedere pagina, in iedere foto en iedere illustratie. Wij zien onszelf niet als brengers van het nieuws, maar als vertolkers van een uniek verhaal. Daarom investeren wij niet alleen in de beste journalistieke krachten en artistiek talent, maar blijven wij ook nadenken over nieuwe vormen waarmee wij onze content voor het voetlicht kunnen brengen.

Wij zijn continue aan het werk om onze distributiemethoden te innoveren en door ons bedrijf slimmer te organiseren. Wij hebben geleerd om alléén te investeren in die zaken die bijdragen aan de kwaliteit van ons portfolio. Wij hebben geen grote (financiële) belangen, aandeelhouders of schuldeisers en werken alleen met freelance-krachten. Hierdoor hebben wij een beperkte overhead én grote slagracht. Dat is nodig om snel te reageren op vragen uit de markt (en wensen van lezers en volgers) en bovenal ook om een duurzame uitgeverij te ontwikkelen met een blik op de toekomst.

Ons publiek bepaalt wat wij maken en hoe we het maken.

Mail ons op lezers@pbqmedia.nl