Westin-hotel

Het aangename van privé en zakelijk verblijf in één hotel

Nog steeds vergaderingen aan het voeren in een ruimte ter grootte van een bezemkast in Muiden? Dan kan natuurlijk niet. Tijd om jouw bedrijf een upgrade te geven. En dat kun je op honderd verschillende manieren doen. Zorg voor betere apparatuur, fatsoenlijke bureaustoelen of voor betere arbeidsvoorwaarden voor jouw werknemers. Maar het kan ook beter, spectaculairder en een tikkeltje over de top. Want waarom in een klein kamertje vergaderen als het ook in Abu Dhabi kan? De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten bulkt van de oliedollars en geeft het als water uit. En dat blijkt dan ook uit de luxe hotels die ze uit de grond stampen. Één daarvan is het Westin Hotel, waar jij je in alle pracht en praal uit kunt leven.

Westin-hotel

Met vijf vergaderruimtes heb je meer dan genoeg ruimte om jouw miljoenenideeën uit te vouwen. En daar houdt het niet bij op, want wie uit wil pakken, heeft meer dan voldoende plek om een klein feestje te organiseren. Met 1665 vierkante meter en ruimte voor 700 mensen hoef je met een drankje in de hand krap tegen elkaar te staan. Hier geldt niets anders dan luxe en comfort.

Heb je het werkgedeelte achter de rug, dan is het tijd voor wat ontspanning en lichamelijke beweging. En waar kun je dat beter doen dan in het zwembad of op de golfbaan. En wie een balletje wilt slaan bevindt zich in goed gezelschap. De baan is sinds de thuisbasis van één van de banen voor de Europese PGA Tour. Tijd om jou te meten met grote namen als Paul Casey en Martin Kaymer.

Westin-hotel

Uitgespeeld en het toernooirecord in Abu Dhabi van -24 verbeterd? Dan kun je ontspannen in ‘The Heavenly Spa’ van Westin. Daar hebben ze een breed assortiment van behandelingen. ‘Van luxe anti-ageing reinigingstechnieken en ontspannende full-body wraps tot de laatste BIOTEC-technieken met ELEMIS-productslectie en verjongende collageenbehandelingen voor verkwikkende massages.’

Je zou het bijna vergeten, maar je kunt er natuurlijk ook overnachten. Per nacht kost dat 980 AED (omgerekend € 229).

Westin-hotel

Tags:

Laatste van Travel

0 0,00
Naar boven