Nooit meer zorgen over inbraak dankzij ‘Ring’

Het is als hypotheekbetaler misschien wel een van de grootste zorgen als je op werk bent, op vakantie gaat of een snelle boodschap moet doen: heb ik alles wel goed afgesloten? De deur achter je dichtgetrokken en op slot gedaan? Alarm erop en geen gaatje waar je als inbreker doorheen kunt kruipen? De meesten doen het goed, maar slaan direct aan het twijfelen zodra je het voor de zekerheid vraagt. En niet zonder reden, want in Nederland vindt er gemiddeld iedere tien minuten een inbraak plaats. Schokkende cijfers en tijd om daar iets te doen, dachten ze bij de start-up Ring.

Ring zorgt voor producten die de beveiliging in je huis flink opschroeven. Zij doen dit met videodeurbellen en buitenbewakingscamera’s die via Wi-Fi zijn verbonden. Met de videodeurbel van Ring kun je op je smartphone zien wie er voor de deur staat en met die persoon spreken, waar je ook bent. Met de buitenbewakingscamera’s kun je vanaf je smartphone, tablet of pc toezicht houden op alles rondom het huis en heb je controle over je eigen veiligheid. Hierdoor ben je altijd thuis, zelfs als je buiten de deur bent.

Door middel van de volgende producten willen ze jouw huis zoveel mogelijk ‘inbraak-proof’ maken:

Ring Video Doorbell 2. Hiermee houd je zowel gewenste als ongewenste bezoekers in de gaten. Je krijgt automatisch een melding op je smartphone zodra een bezoeker op de videodeurbel drukt of, indien je dit wenst, kun je ook de bewegingsdetector activeren. Het wordt geleverd met een herlaadbare batterij en twee verschillende frontjes, voor 219 euro.

Ring Video Doorbell Pro. De Pro is slanker dan de Doorbell 2, heeft geavanceerde bewegingsdetectiemogelijkheden en je krijgt er vier verschillende frontjes bij. Met de meegeleverde 24 VAC-transformator sluit je hem eenvoudig aan op de bedrading van de bestaande deurbel. Verkrijgbaar voor 279 euro.

Spotlight Cam Battery / Wired. Completeer je ‘Ring of Security’ met de verschillende beveiligingscamera’s. Met de Spotlight Cam houd je zicht op wat er om je huis heen gebeurt. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je smartphone, tablet of pc. Je kunt vervolgens de persoon zien en met elkaar spreken. Ook kun je een alarm en/of de schijnwerpers activeren. Verkrijgbaar voor 229 euro.

Floodlight Cam. ’s Werelds meest geavanceerde beveiligingscamera geactiveerd door beweging. Net als bij de Spotlight Cam krijg je direct een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd,
kun je de bezoeker zien en met elkaar spreken. Ook kun je een alarm en/of de schijnwerpers activeren. Handig om een inbreker af te schrikken en tegelijkertijd eventuele omstanders te alarmeren. De camera is verkrijgbaar voor 299 euro.

Ring Chime Pro. Een Wi-Fi-versterker en bel voor Ring-apparaten ineen. De Chime Pro past in elk stopcontact, breidt het Wi-Fi-signaal uit en laat je direct weten als er iemand voor de deur staat. Je kunt kiezen uit meerdere belgeluiden en het volume hiervan regelen. Deze is verkrijgbaar voor 59 euro.

Over Ring
Ring is gevestigd in Santa Monica, Californië, en behoort tot de snelst groeiende IoT-start-ups van de Verenigde Staten. In 2016 betrad het bedrijf, met steun van onder andere Sir Richard Branson, de Engelse markt. De onderneming is nu bezig met een opmars in de rest van Europa en heeft zijn pijlen gericht op onder andere Nederland, Duitsland en Frankrijk. Om Europa als afzetmarkt effectief te bedienen, heeft het bedrijf een Europees hoofdkantoor in Amsterdam geopend.

Laatste van Design

0 0,00
Naar boven