Must have gadgets van dit moment

Bernie selecteert iedere maand de must have gadgets van dit moment.

Evohome security van Honeywell

Lig je eindelijk op een exotisch strandje, blijft dat stemmetje in je achterhoofd je herinneren aan je dure bezittingen thuis. Met het Evohome-systeem hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Het basispakket is uit te breiden met bijvoorbeeld een koolstofmonoxidemeter, glasbreukdetector en zelfs een thermostaat met app-bediening.

€ 249
www.getconnected.honeywell.com

Thierry le Swinger van Fatboy

Zoals zijn naam doet vermoeden, is Thierry le Swinger is een ondeugend kereltje. Deze buitenlamp eet namelijk van twee walletjes. De ene keer hang je hem aan een boom in het park en een andere keer is hij in het strand te prikken als staande lamp. Hij maakt elke picknick in ieder geval een heel stuk gezelliger.

€ 219,95
www.fatboy.com

Minipresso van Wacaco

Eens in de zoveel tijd wagen wij ons aan een kampeertrip of festival. Er is desalniettemin een voorwaarde aan verbonden: de dag begint met een goede espresso. Dankzij Wacaco’s Minipresso is dat geen probleem. Doe wat heet water en gemalen koffie of een Nespresso-cup in de press, druk op de knop en een lekkere espresso is ready to go.

€ 49,95
www.wacaco.com

Kobo Aura H2O 8GB

De bagagelimiet bij luchtvaarmaatschappijen is nogal streng en met een stapel boeken in je koffer wordt het gegarandeerd bijlappen. De oplossing is simpel: koop een Kobo Aura H2O. Daar passen miljoenen boeken op en de e-reader is ook nog eens waterbestendig. Door de Comfortlight PRO-schermverlichting wordt het hinderlijke blauwe licht geweerd, waardoor je goed slaapt.

€ 179,99
www.kobo.com

Spectacles van Snapchat

Zijn alle leuke momenten van deze zomer wel echt gebeurd als niemand ze heeft gezien? Zet deze flitsende zonnebril van Snapchat op en je volgers kijken mee door jouw ogen. Zoals Snapchat het zelf zegt: ‘Leef in het moment!’ Je hoeft namelijk niet langer je telefoon te pakken om dat speciale kiekje te maken.

€ 174,99
www.spectacles.com
Foto: Danny Robinson