De Multi Motion bedbodem, een bed voor de echte designliefhebber

De Multi Motion bedbodem is op het eerste oog een bed met een opvallend strak uiterlijk. Maar schijn bedriegt. Door verschillende accessoires kan de bedbodem gemakkelijk aangepast worden naar je favoriete sfeer in de slaapkamer. Plaats bijvoorbeeld ledikantzijden tussen het hoofd- en voetenbord en creëer het uiterlijk van een volledig gestoffeerd leidkant. Door de keuze uit 6 verschillende stoffen, in 32 kleuren, maak je je bed compleet en helemaal naar jouw slaapwensen. Of je nou gaat voor klassiek, robuust of modern, alle stijlen zijn mogelijk. Een bed voor de echte designliefhebber dus.

Techniek
Naast design staat ook techniek voorop bij de Multi Motion bedbodem. Het bed bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een minipocketvering, bestaande uit zeven zones. Door de ergonomische schouderzone krijgen schouders en rug precies de juiste ondersteuning, voor een ongeëvenaard ligcomfort.

Rank en strak
Door het strakke, ranke design kan de Multi Motion bedbodem gemakkelijk vrijstaand geplaatst worden in een moderne of industriële slaapkamer. Het hightech frame heeft een hoge draagkracht en is zowel vlak als elektrisch verkrijgbaar. De elektrische variant is standaard uitgerust met een hightech handbediening met een handige zaklampfunctie. Tijdelijk een andere sfeer creëren? Geen probleem! Hang eenvoudig hoofd-, voetbord en zijpanelen aan het frame.

Eigentijdse uitstraling
De rechte hoeken en lijnen van hoofd- en voetbord Dusk, geven je slaapkamer direct een eigentijdse uitstraling. Dit is minimalisme in zijn puurste vorm. Het hoofd en voetbord zijn strak en hoekig vormgegeven en tot in de puntjes vierkant afgewerkt. Kies voor een eigentijds design met de stof Kiss Pistachio of ga voor een leatherlook met de stof Crush.

Liever luxe
De soepele lijnen van hoofd- en voetbord Dawn creëren een warme sfeer in je slaapkamer. Met de mooie organische vormen en de inzetbare ledikantzijden geniet u van de luxueuze uitstraling van een volledig gestoffeerd ledikant. Zo ervaar je niet alleen maar een optimale ondersteuning tijdens je nachtrust, maar staat er ook nog eens een echte eyecatcher in de slaapkamer.

Laatste van Design

0 0,00
Naar boven