L'Or-Hudsons-Bay-02

L’Or zet voet aan wal in Hudson’s Bay Amsterdam

Sinds begin september zijn de nieuwe L’OR aluminium koffiecapsules verkrijgbaar bij alle vestigingen van Hudson’s Bay in Nederland. Om de Hudson’s Bay bezoeker kennis te laten maken met L’OR, organiseert het koffiemerk een STUDIOS tour langs de verschillende warenhuizen met een interactieve ‘How L’OR are you’-installatie en een L’OR Tasting Bar. De tour startte in september in Breda, waarna de STUDIOS installatie elke drie weken in een ander filiaal komt te staan.

Het uitgebreide koffie-assortiment van L’OR wordt met de interactieve installatie bij Hudson’s Bay een belevenis. Bezoekers die voor de opvallende ‘How L’OR are you’-installatie staan, worden vastgelegd op het digitale scherm dat bestaat uit kleurrijke L’OR capsules. Deze ‘pixels’ vertalen de look van de bezoeker in de verschillende smaken van L’OR. Zo ontdekt de bezoeker op een ludieke manier welke koffie het beste bij hem of haar past en kan de klant deze gelijk proeven bij de L’OR Tasting Bar.

Koffiematch

“Met de uitbreiding van de L’OR verkooppunten, kunnen we nóg meer koffieliefhebbers bereiken. We geloven dat de doelgroep van Hudson’s Bay – millennials die kiezen voor kwaliteit – goed past bij de premium koffie van L’OR. Met de STUDIOS maken we op een interactieve manier een koppeling tussen fashion en koffiesmaken. Bezoekers van het warenhuis maken zo op een originele manier kennis met de gouden koffiestandaard van L’OR”, vertelt John Brands, general manager Jacobs Douwe Egberts Nederland. Jacco van der Steen, Directeur Marketing & Merchandising van Hudson’s Bay zegt: “Wij zijn blij een kwaliteitsmerk als L’OR te ontvangen in Hudson’s Bay. We bieden stijlvolle premium producten aan en daar past de koffie van L’OR uitstekend bij. Bovendien voldoet de reizende interactieve STUDIOS installatie aan onze wens om telkens opnieuw een belevenis te creëren voor onze bezoekers.”

Tourdata

De STUDIOS tour doet in totaal zes locaties aan tussen 12 september 2017 en 21 januari 2018. Het programma is als volgt:

22 november t/m 10 december – Hudson’s Bay Maastricht, Grote Staat 5-15
13 december t/m 1 januari – Hudson’s Bay Rotterdam, Hoogstraat 185
4 januari t/m 21 januari – Hudson’s Bay Amsterdam, Rokin 49

Eerder vond deze tour al plaats in de vestigingen in Breda, Den Bosch en Den Haag

De L’OR aluminium koffiecapsules – die geschikt zijn voor gebruik in Nespresso koffiemachines – en koffiebonen zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar bij Hudson’s Bay. Met de uitbreiding van verkooppunten, kunnen nog meer koffieliefhebbers worden voorzien van topkwaliteit espresso of lungo.

Kijk voor meer informatie op howlorareyou.nl