Hebbedingetje

Een echte heer kleedt zich ook in de zomer onberispelijk. We kunnen niet terugvallen op driedelige pakken of monumentale jassen, maar met onze aanbevelingen op de volgende pagina’s zit jij alsnog deftig op het terras.

Door Richard Nagel 

Zonnebril Komono Levi Pale Copper

Het Japanse woord ‘komono’ betekent zoveel als ‘hebbedingetje’ of ‘snuisterij’. Dan snappen we ook dat Raf Maes en Anton Janssens in 2009 dit woord kozen als naam voor hun merk. Zij richten zich namelijk op de kleine dingen die het leven leuk maken: zonnebrillen en horloges. De Belgen zijn druk bezig de wereld te veroveren met hun strakke ontwerpen, van hoge kwaliteit en met behapbare prijzen.

Kijk maar eens naar deze zonnebril. Levi heet-ie. De vormgeving is modern, maar een lichte vintage invloed kunnen we niet ontkennen. De ronde vormen worden op gebalanceerde manier gecombineerd met strakke lijnen, waardoor ze goed passen bij elk gezicht. Ook het koper is een goede optie want het flatteert alle haar- en huidskleuren. Waarom de jongeman op deze pagina dan zo chagrijnig kijkt is ons een raadsel. Wij worden er juist heel vrolijk van deze zonnebril.

€ 79,95
www.komono.com

Laatste van Mode

Leven op water en zeep

Een verzorgd uiterlijk opent deuren. Bernie zet de producten van dit moment
0 0,00