Gevoel van vrijheid en luxe: reizen door Griekenland

Wie aan Griekenland denkt, ziet onmiddellijk beelden van hagelwitte stranden, azuurblauw zeewater en prachtige lokale architectuur voor zich. Met winterse weersvoorspellingen van -20 graden pakken wij maar al te graag onze biezen om de warmte op te zoeken. Reisorganisatie Polyplan laat iedere vakantiewens in Griekenland uitkomen.

Bijzondere vakantiebeleving

Oprichters Theo Alexandropoulos, Nederlandse Griek, en Alexander Alexandropoulos, Griekse Nederlander, kennen iedere verborgen schat van Griekenland en weten zo een bijzondere vakantiebeleving neer te zetten. Een rondreis per zeilboot afleggen langs charmante havenplaatsjes en paradijselijke baaitjes? Een rit langs de culturele hoogtepunten van de Peloponnesos gecombineerd met een week pleisteren op een zonovergoten eiland? Een aantal dagen ontspannen in een elegant wellness-resort na een citytrip in de bruisende metropool Athene of studentenstad Thessaloniki? Reizen met Polyplan betekent het andere Griekenland ervaren, weg van het toerisme om zo de mooiste plekken van het land te bezoeken.

Domes of Elounda

Domes of Elounda

Polyplan doet niet aan voorgekookte pakketreizen maar stelt de vakantie samen die op jouw wensen aansluit. Op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid en luxe? Domes of Elounda biedt de perfecte uitkomst. Denk aan luxe suites met hangstoelen, zwembaden en uitzicht op de meest oogstrelende baaien. ’s Ochtends zie je vanuit je bed de eerste zonnestralen zich uitspreiden over het strand, waar je tien minuten later kunt genieten van een massage.

Domes of Elounda

Het beste van de Griekse cultuur komt samen in Domes of Elounda. Niet alleen biedt het resort luxe suites, villa’s met spa’s waar je echt tot rust komt, het beschikt ook over vier toprestaurants met schilderachtig panorama-uitzicht op de glanzende zee. Van lokale gerechten tot Aziatische meesterwerken, alles komt samen in de keuken van Domes of Elounda. Elk gerecht, elk ingrediënt, zelfs elk wijnetiket, is een speciaal geselecteerd om de gasten zo veel mogelijk te laten genieten van de culinaire hoogstanden die het restaurant te bieden heeft.
www.domesofelounda.com en www.polyplan.nl

Laatste van Travel

Afrika in 40 dagen

Van alle verre bestemmingen blijft het Afrikaanse continent de meest onbedwingbare. Bernie

Reizen met sterren

Het door Michelin bekroonde menu van toprestaurant-keten Black Sheep is vanaf dit

(Top) bier aan boord

Betsy’s back! Het bijzondere bier dat Cathay Pacific ontwikkelde met de Hong
0 0,00