Hoor wat tips daar: Renard voor de stijlbewuste man

Een stijlvolle heer gaat de deur niet uit zonder een indrukwekkend uurwerk om zijn pols. En dan het liefst één die staat voor stijl, raffinement en kwaliteit. RENARD maakt iedere look af met een premium, maar tevens betaalbaar, horloge.

Het Amsterdamse horlogemerk RENARD doet zijn naam eer aan – RENARD is Frans voor vos – doordat het eigenzinnig, verleidelijk en stijlvol tegelijk is. Het onderscheidt zich door sophisticated horloges te creëren waarin het beste uit het heden en verleden subtiel samensmelten.

Elegant

Niet alleen heeft RENARD de perfecte balans gevonden tussen heden en verleden en daarmee een visueel aantrekkelijke horloge gecreëerd, ook rusten de horloges elegant op de pols en hebben ze een hoge mate van uitwerking. Denk aan een geborstelde wijzerplaat, subtiel bollend glas en vegetable tanned leer dat mooier wordt naarmate de tijd verstrijkt. Een horloge zoals een horloge zou moeten zijn.

Betaalbaar design

RENARD maakt horloges voor de stijlbewuste man die niet in één keer al zijn spaargeld kwijt wil zijn. Door alleen te betalen voor het horloge en niet voor de zaken er omheen maken ze het voor iedereen mogelijk om iedere dag weer een stukje luxe te ervaren. www.renardwatches.com

Laatste van Horloges

Join the MVMT

Het was een succesvolle crowdfunding campagne die een kickstart gaf aan het

Tijd voor wat anders

Twentenaar Yvo Staudt had nooit gedacht aan een eigen horlogehuis. Zijn passie
0 0,00