Eersteklas wachtruimtes

In de vorige uitgave van Bernie gingen we al uitgebreid in op de mooiste stoelen aan boord in Bernie’s Businessclass Test. In dit nummer laten we zien dat ook het wachten op je dure plekje in het vliegtuig bepaald niet vervelend hoeft te zijn. De vier meest luxueuze first class lounges waarvoor je alleen al een vlucht zou willen boeken.

First Class Lounge & Spa, Bangkok
Mooier dan dit wordt het niet. Tot enkele minuten voor vertrek kan je je in deze lounge laten masseren, een film kijken in je privéwoonkamer of onderdompelen in een prettig bubbelbad met je reisgenoten. Ook het eten dat op bestelling wordt geserveerd is uitmuntend.

First Class Terminal, Frankfurt
Het badeendje van Lufthansa, een souvenir van de eersteklas wachtruimte op Frankfurt Airport, is een cult-item geworden. En met recht: een bezoek aan ‘The Terminal’ is voorbehouden aan koningen, de internationale jetset en superondernemers. Verwacht het allerbeste op culinair gebied en ontspanning.

The Pier, Hong Kong
Neem een plekje aan de meterslange witmarmeren bar in deze luxueuze wachtruimte voor eersteklasreizigers en Marco Polo Club-members en wacht tot het final boarding-signaal. Vanaf deze lounge is het ook maar een paar stappen naar de gate voor internationale vluchten.

La Première Lounge, Parijs
Topdesign van lokale ontwerpers, uitmuntende (en bijna on-Franse) service en voortreffelijk (en herkenbaar Frans) eten zoals je dat alleen bij de beste restaurants in Parijs mag verwachten. Keukenmeester Alain Ducasse stelde de gerechten samen voor het buitengewoon aantrekkelijke buffet in La Première. Fijn, heel fijn.