De ultieme vakantiebeleving

Een vakantie samenstellen waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel luxe je wilt ervaren. Een rijk gevulde koelkast? Een chef-kok aan huis die iedere avond een sterrendiner voor je klaarmaakt? LARGO maakt van iedere vakantie een beleving om nooit te vergeten. 

Mensen een unieke vakantieherinnering geven door ze optimaal te laten genieten van exclusieve accommodaties op unieke toplocaties in de wereld, dat is de specialiteit van LARGO. En daarvoor hoef je helemaal niet ver van huis. Wat te denken van de Oesterdam watervilla’s in Zeeland. Vrijstaande villa’s met een heerlijke tuin en veranda. De villa’s zijn gelegen aan de Oesterdam, het Deltawerk waarnaar het park vernoemd is. Waterrijk Oesterdam heeft een unieke ligging aan het water en is de ideale bestemming om heerlijk tot rust te komen, uit te waaien en nieuwe energie op te doen.

Zeeland

LARGO heeft vele accommodaties in Zeeland. Of het nu Cadzand-Bad, Dishoek, Domburg of Vlissingen is, LARGO biedt op iedere locatie een luxe vakantiebeleving, in oogstrelende natuurgebieden. Naast de villa’s, die moeilijk te verlaten zijn door alle luxe, is er ook de mogelijkheid om leuke dagtrips bij te boeken, zoals een sloepentocht en Zeeuwse cultuurtrips.

Lokale cuisine

Op alle locaties in Zeeland waar LARGO vertegenwoordigd is, kun je volop genieten van een lokale keuken van absolute topniveau. Het driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman zette Zeeland culinair op de kaart. Die Zeeuwse erfenis leeft voort in de vele jonge topkoks die er opgeleid werden, waaronder Syrco Bakker en Zoë Lensen. Bakker: “Zeeuws-Vlaanderen is een rijke omgeving met mooie producten. Ik kook dan ook het liefst met regionale producten, van leveranciers die ik goed ken. Wat er op het menu staat, wisselt met het seizoen. Maar alles uit de zee blijft mijn favoriet. Bij Pure C (Cadzand) zie je de omgeving terug op je bord, je proeft het beste van Zeeland.”

Bakker leerde bij Oud Sluis om een stapje verder te gaan en de perfectie na te streven. “Ik heb ontzettend veel geleerd en veel kansen gekregen. Bijvoorbeeld om de leiding te nemen in de keuken van het nieuwe restaurant van Sergio, Pure C. Ik overdacht het niet te lang maar ging er gewoon voor. En natuurlijk ging het niet meteen foutloos maar juist daarvan leer je! Op mijn beurt probeer ik mijn leerlingen ook de ruimte te bieden zich te ontwikkelen.” Ook Lensen, chef-kok van Sal do Mar in Arnhem, kijkt terug op een leerzame tijd: “Bij Oud Sluis leerde ik doorzettingsvermogen en dat je er altijd voor moet gaan, nooit moet opgeven. Dat is heel waardevol gebleken.”

Beleving

Een toprestaurant biedt meer dan eten alleen: het gaat om de beleving. De gastheer zorgt ervoor dat alle details kloppen. Ook voor een vakantie geldt dat alles moet kloppen. LARGO zorgt dat alle ingrediënten voor een perfecte vakantie aanwezig zijn, zodat jij zorgeloos kunt ontspannen en genieten van alle luxe. www.largo.nl

Laatste van Travel

0 0,00
Naar boven