De movement die een lifestyle werd

Een goed merk is voortaan niet alleen een merk meer. Nee het is een lifestyle. Als er één brand is dat dat perfect naar voren weet te brengen dan is dat het horlogemerk MVMT wel. MVMT is er voor de  moderne gentlemen en vrouw die het leven graag leeft naar zijn eigen maatstaven. 

Ambitieus

Ben jij een ambitieus type die alles uit zijn werk wil halen, of wil je juist de wereld zien en jezelf zo verrijken? Ben je net afgestudeerd aan de hogeschool en eager om te zien wat de wereld je te bieden heeft? De horloges van MVMT zijn zo ontworpen dat ze bij iedere stijl passen. MVMT is er voor de modebewuste man die graag een goede indruk wil maken met een prachtige, mat horloge, met ledere band om zijn pols. Voor de wereldreiziger die maar al te graag van land naar land reist om kennis te maken met verschillende culturen, zowel boven als onder water met een waterdicht horloge. De student die naar zijn eerste sollicitatiegesprek gaat en een goede indruk achter wil laten.

Savvy

MVMT staat voor eigentijds design, kwaliteit, waarbij je je spaarrekening niet hoeft te plunderen om een horloge te kunnen kopen. En daarbij denken ze niet alleen aan de man. Dames die op zoek zijn naar een stijlvolle, doch stoere horloge kunnen hun hart ophalen bij de collectie van MVMT. Van de savvy social die haar dagelijkse belevingen graag deelt met haar vrienden op social media, tot de powervrouwen van deze wereld die hun tijd perfect kunnen managen met een sophisticated, glanzend horloge van MVMT.

De horloges van MVMT zijn sinds november ook verkrijgbaar in Nederland, bij onder andere: de Bijenkorf, Hudsons Bay, Brandfield en de lokale juwelier. www.mvmt.com

Laatste van Horloges

Join the MVMT

Het was een succesvolle crowdfunding campagne die een kickstart gaf aan het

Tijd voor wat anders

Twentenaar Yvo Staudt had nooit gedacht aan een eigen horlogehuis. Zijn passie
0 0,00