Bitcoin-brokers

De grootste bitcoin-brokers

Om in bitcoins te handelen, kun je een bitcoinadres aanvragen, maar het is – vooral als je niet buitengemeen onderlegd bent in het digitale taalgebruik – handiger om een derde bitcoins te laten inkopen en verkopen. Een overzicht van de grootste bitcoin brokers:

markets.com
Op dit onlineplatform kun je zeven dagen per week terecht om te handelen in bitcoins. Markets.com vraagt een minimale inleg van € 100, maar het bedrijf rekent geen courtage of maandelijkse vergoeding.

etoro.com
Een handelssite die volledig is ingericht op de koop en verkoop van bitcoins. Etoro vraagt een minimale inleg van € 50 en biedt uitgebreid uitleg aan beginnende beleggers. Op het forum treed je in gesprek met andere handelaren en wissel je tips uit.

trade.com
Leer, beheer en beleg op dit wereldwijde platform. Trade.com is gemakkelijk in het gebruik en biedt een serie mogelijkheden om koersen te volgen en prijsontwikkelingen van je bitcoins in de gaten te houden.

plus500.com
Een Brits beleggingsplatform waarop niet alleen in realtime koersontwikkelingen te volgen zijn, maar waar je ook snel en gemakkelijk centjes omzet in coins. Met speciale trackingsoftware krijg je automatisch een bericht als de koers boven of onder een bepaalde prijs zakt. Plus500 vraagt geen transactiekosten.