Blaken-horloge-persoonlijk

Blaken bezorgt jou een horloge met karakter

Het begon allemaal in 2009 aan de eettafel met grote namen als P. Diddy, Gloria Estefan en, jazeker, Donald Trump – toen nog ondernemer en presentator van het beroemde programma The Apprentice. Oprichter van Blaken, Hendrik Jürgens, viel het op dat alle items bij deze beroemdheden gepersonaliseerd waren. Van de das tot de schoenen en van het bestek tot de champagne. Alles was speciaal voor hen gemaakt, op één ding na: hun horloge.

Hoewel ze stuk voor stuk peperduur en exclusief waren, was er geen vorm van herkenbaarheid. Daar bracht Hendrik verandering in. Hij ging een samenwerking aan met één van de meest exclusieve horlogemerken (Rolex) en gaf mensen de mogelijkheid om voor hen het uurwerk zo mogelijk nóg chiquer te maken.

Nu vraag jij je natuurlijk af: ‘hoe doe je dat? Wat moet je doen om een horloge specifiek voor één persoon te maken?’ Welnu, door middel van hun beruchte ‘diamond like carbon’ bekleding (origineel bedoeld als beschermlaag voor de motorsport en de luchtvaartindustrie). Bij Blaken zorgen ze er in een proces van zestien dagen tot acht weken voor dat jouw uurwerk nog meer klasse uitstraalt. Gaat wat ambacht in zitten, maar dan heb je na verloop van tijd ook een collectie om je vingers bij af te likken.

Zoals het een echte heer betaamt is de prijs op aanvraag en niet zomaar voor de proleten onder ons te zien. Je kunt jouw exemplaar laten maken door bij Blaken te informeren, of kijk in alle rust naar een aantal voorbeelden op hun website.