One57-appartement-New-York

Word jij de bewoner van dit peperdure appartement in New York?

Wonen in New York, het is de droom van velen, maar slechts een handjevol mensen kan hier werkelijkheid van maken. In The Big Apple heb je legio mogelijkheden om mooi te vertoeven, maar door hoge prijzen valt dat weleens tegen. Mocht je wél over een goed gevulde bankrekening beschikken, dan is Manhatten voor jou the place to be. Het is niet alleen één van de grootste en beroemdste wijken ter wereld, maar heeft ook nog eens een leuk appartement te koop staan.

Lees ook: ook van bovenaf is New York één van de vetste steden!

Ook in dit geval is een bollende portemonnee geen overbodige luxe. De waarde van dit stulpje wordt namelijk geschat op zo’n 52 miljoen dollar! Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Want waar je in Amsterdam voor die prijs een studiootje van een paar vierkante meter krijgt, komen hier alle privileges jouw kant op.

In het One57, zoals het flatgebouw heet, tref je een kamer aan waar je beschikt over 600 vierkante meter en vier slaapkamers. Daarnaast is er een binnenzwembad, personeel wat meer talen spreekt dan Ivo Niehe en 24/7 roomservice. Oh, en het heeft uitzicht op Central Park. Heb je het beter voor elkaar dan prinses Mabel ooit had in New York.

Wie benieuwd naar dit exclusieve appartement heeft geluk, want de foto’s van deze bijzondere plek zijn hieronder te bekijken.

Bron beeld: One57 en Douglas Elliman