Bernie Bag #2

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard is? De Bernie-redactie vraagt het veel liever aan de lezers. Word onze jury en ontvang een goedgevulde Bernie Bag gratis thuisgestuurd.

€500 aan topproducten voor lezers van Bernie

Wat moet je doen?
Stuur ons een selfie van jou met de cover van de laatste uitgave van Bernie en een korte motivatie waarom juist jij het ideale jurylid bent voor de producten in de Bernie Bag. Je kan ons mailen op Berniebag@Berniemag.nl

En dan?
Ben je geselecteerd als jurylid, dan vragen we je een korte beoordeling te schrijven over de inhoud van de Bernie Bag. Hiervoor krijg je een evaluatieformulier toegestuurd.

 

De inhoud

 

Deze koninklijke Chianti komt uit het welbekende Tenuta Tignanello, waar we de Tignanello en Solaia al van kennen. Een wijn met de naam Marchese Antinori; dat moet wel goed komen.

www.antonirowijnen.nl


Niet één man komt om het scheren heen. Windmill vraagt zich af waarom we daar moeilijk over zouden doen en geeft precies wat er ontbreekt: de beste Duitse mesjes, een luxe metalen houder en een verzorgende scheercrème.

www.windmillshaving.nl


Het grootste gedeelte van de dag zie je ze niet, maar eenmaal in het zicht zijn ze des te belangrijker. Met deze Wahts boxer kan je voor de dag komen.

www.wahts.com


Deze klassieke Hertenlederen geven je uitstraling van een bonafide dandy. Toch willen we gewoon onze smartphone gebruiken. Dat is geen probleem door de touchscreen vingertoppen.

www.schwartz-vonhalen.nl


Een powerbank is onderhand net zo onmisbaar als de apparatuur die je er mee oplaadt. Deze walnotenhouten powerbank is daarnaast een lust voor het oog.

www.jackandlumber.com


Sokken geven net die bourgondische toets aan je alledaagse pakken. In deze geschenkverpakking vind je drie vrolijk makende ruitjes.

www.effio.eu


Je weet niet altijd waar je belandt, dus je eigen drankje bij de hand is dan geen overbodige luxe. Deze fles houdt je koude drank meer dan 24 uur koel en je warme versnapering ruim 12 uur.

www.mizulife.com


Een laptop zonder hoes vervoeren is vragen om problemen. Zorg dat je laptop blijft veilig met deze hoes van Moshi. Het leer is veganistisch dus daar hoef je je niet schuldig om te voelen.

www.moshi.com


Je gunt jezelf een goede whisky. Waarom zou je die dan niet uit passende glazen drinken? Dit duo van GDLF maakt de verwennerij compleet.

www.bygdlf.com


De unieke smaak van Drambuie is op zichzelf al onweerstaanbaar, maar nodigt ook uit tot creatieve cocktails. In dit pakket daarom Drambuie, een jigger en twee cocktailglazen.

www.drambuie.com


Echte gindrinkers hebben hun cocktail liever in porselein dan in glas. Hendrick’s zet de komkommergarnering die zo goed bij gin past in de spotlight met deze limited edition set, bestaande uit een fles Hendrick’s en een kop en schotel in verschillende designs.

www.hendricksgin.com


Je hoeft vanaf nu niet meer heel het huis overhoop te halen om je verloren spullen te vinden. Met deze Tile Pro Series combo-pack ontvang je twee bluetooth Tiles zodat alles met behulp van de app terug te vinden is.

www.thetileapp.com


Deze tas helpt je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat de dag door. Genoeg plek om alles wat je nodig hebt op te bergen en de tas ziet er bovendien ook nog goed uit.

www.victorinox.com

Tags:

Laatste van Bernie Bag

Bernie Bag #7

Wij weten dat jullie, als onze lezers, een groot stijlgevoel hebben. Daarom

Bernie Bag #6

Wij weten dat jullie, onze hooggeachte lezers, een groot stijlgevoel hebben. Daarom

Bernie Bag #5

Wij hebben het naar ons gin! In editie #5 van Bernie lees

Bernie Bag #4

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard

Bernie Bag #3

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard
0 0,00