Bernie Bag #1

Verstokte journalisten die vanachter hun schrijftafel een oordeel geven over al het nieuws op de markt. Daar geloven wij niet zo in. Veel liever horen wij van jou wat jij van door ons geselecteerde merken vindt. Wordt onze jury en ontvang de rijk gevulde Bernie Bag geheel gratis thuisgestuurd.

€500 aan topproducten voor lezers van Bernie

Wat moet je doen?
Stuur ons een selfie van jou met de cover van de laatste uitgave van Bernie en een korte motivatie waarom juist jij het ideale jurylid bent voor de producten in de Bernie Bag. Je kan ons mailen op Berniebag@Berniemag.nl

En dan?
Ben je geselecteerd als jurylid, dan vragen we je een korte beoordeling te schrijven over de inhoud van de Bernie Bag. Hiervoor krijg je een evaluatieformulier toegestuurd.

 

De inhoud

 

Jong, fris en sportief. Een gedistingeerd luchtje met tonen van groene noten, citrusroos en… ananas. Volgens het beroemde mode- en parfumhuis ademt deze eau de toilette de geur van succes.

www.hugoboss.com


Die felgekleurde sokken onder je pak met gekke stippen, strepen en tekstjes kunnen écht niet meer. Het ambachtelijke Italiaanse stoffenhuis Carlo Lanza maakt hoogwaardige wollensokken die fris aanvoelen in de zomer en warm in de winter. Fijn.

www.carlolanza.com


Dit oerhollandse ondergoedmerk is jong en brutaal. En dat waarderen wij wel. Een strak exemplaar met een hip motief.

www.adamunderwear.com


Echte mannen drinken whisky. Echte vrouwen trouwens ook. Deze drank uit het hart van de Schotse Speyside regio (het zogenoemde whisky-mekka) is een blend van drie onderscheidende whisky’s. Het heeft een fijne zoete smaak en is rijk aan vanille.

www.monkeyshoulder.com


Het beste druivensap voor een heerlijke nazomer-avond. King Malbec is een uniek jong wijnbedrijf met een positieve kijk op de markt. Be Magnificent, schrijven de bottelaars in hun manifest. We will. Oh, yeah – we will.

www.kingwines.nl


Wij van Bernie houden van spelletjes, dat moge duidelijk zijn. En dan vooral van oeroude bordspellen. Deze prachtige Scrablle-manchetknopen met de B van Bernie maken jouw outfit af.

www.handmadebycharlie.nl


De mooiste schoenen vragen om goede verzorging. Deze cederhouten schoenspanners van het klassieke merk Sir Beecs houden het leer van je stappers gespannen en voorkomen uitdroging en scheurtjes.

www.distinctly-different.nl


Dassen zijn uit. Wie echt goed voor de dag wil komen draagt een dandy strik. Met ons eigen motief – rood en blauw geruit – ben je helemaal Bernie. We Love Ties heeft een bijzondere collectie van enkele honderden verschillende strikken, dassen, pochets en bretels.

www.weloveties.nl


Nederlanders zijn kampioen koffiedrinkers. Jaarlijks slobberen we vele honderden liters van het zwarte goud weg. Met deze twee soorten bonen (Sodade – een zachte espresso ‘vol liefde en lef’ en Equito – een biologische melange van topkwaliteit) zet je iedere dag weer een krachtig en smaakvol bakkie. Neem de porseleinen beker mee in de auto en naar je werk om ook daar van je eigen brouwsel te genieten.

www.brandmeesters.nl


Serene rust is niet aan ons besteed. Met deze fijne speaker die te bedienen is met je telefoon geniet je waar je ook bent van jouw perfecte tunes.

www.philips.nl

Tags:

Laatste van Bernie Bag

Bernie Bag #7

Wij weten dat jullie, als onze lezers, een groot stijlgevoel hebben. Daarom

Bernie Bag #6

Wij weten dat jullie, onze hooggeachte lezers, een groot stijlgevoel hebben. Daarom

Bernie Bag #5

Wij hebben het naar ons gin! In editie #5 van Bernie lees

Bernie Bag #4

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard

Bernie Bag #3

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard
0 0,00