Bernie Bag #3

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard is? De Bernie-redactie vraagt het veel liever aan de lezers. Word onze jury en ontvang een goedgevulde Bernie Bag gratis thuisgestuurd.

€500 aan topproducten voor lezers van Bernie

Wat moet je doen?
Stuur ons een selfie van jou met de cover van de laatste uitgave van Bernie en een korte motivatie waarom juist jij het ideale jurylid bent voor de producten in de Bernie Bag. Je kan ons mailen op Berniebag@Berniemag.nl

En dan?
Ben je geselecteerd als jurylid, dan vragen we je een korte beoordeling te schrijven over de inhoud van de Bernie Bag. Hiervoor krijg je een evaluatieformulier toegestuurd.

De inhoud

Baldessarini (geur)

Baldessarini staat erom bekend ‘de mannen van de jongens te onderscheiden’. Met deze nieuwe Cool Force-geur bewijzen ze dat dat ook met een energieke frisheid gedaan kan worden.

www.baldessarini-fragrances.com


Girav (2 pack T-shirts)

Het Amerikaans katoen van deze T-shirts is sterker en zachter dan je gewend bent van katoen. Door de V-hals en slim-fit pasvorm zijn ze perfect voor onder overhemden of pullovers.

www.girav.nl


AIX (magnum fles rosé)

Deze wijn wordt in dé rosé-streek van Frankrijk gemaakt, op een uur van het historische stadje Aix-en-Provence. Dat proef je, want deze wijn is een vakantie in een fles.

www.aixrose.com


Gather (kookboek)

Gill Meller is als chef-kok en docent verbonden aan het bekende River Cottage. Met dit kookboek geeft hij ons een inkijkje in zijn grootste inspiratie: de natuur.

www.goodcook.nl


Caran d’Ache (notebook + pen)

Natuurlijk kan je aantekeningen maken op je laptop of telefoon, maar wij denken dat als Hemingway nog zou leven, hij zijn Moleskine zou verruilen voor deze notebook en pen van Caran d’Ache.

www.carandache.com


Correct me –I’m wrong (boek)

Dit is het eerste boek van de Amsterdamse, multidisciplinaire kunstenaar en schrijver Lot Madeleine. Een bundeling van haar gelaagde citaten in een mooi zwart boekje.

www.lotmadeleine.com


 

Stox (skisokken)

Door de compressie, temperatuurregeling en steun van Stox Skiing Socks heb jij heel de dag energie in je benen. Laat die après-ski maar wachten, jij neemt nog een piste!

www.stoxenergy.com


Lot Sixty One (2 pakken koffie)

Bakkie pleur maar dan op niveau. In het ene pak vind je een blend van bonen uit Brazilië en Guatemala en in het tweede koffie uit Huila in Colombia.

www.lotsixtyonecoffee.com


Glenmorangie (whiskypakket)

Glenmorangie is Keltisch voor ‘vallei van de rust’ en dat vinden wij een heerlijke belofte. Zie dit pakket als een uitnodiging voor die vallei.

www.glenmorangie.com


Björn Borg (sportboxer)

Met deze sportonderbroek van Björn Borg hoef je je alleen maar druk te maken om je sportresultaten. Hij stoot vocht af, zit als gegoten en heeft platte naden tegen het schuren.

www.bjornborg.com