Bernie Bag #7

Wij weten dat jullie, als onze lezers, een groot stijlgevoel hebben. Daarom horen wij graag wat jullie van de producten in de nieuwe Bernie Bag vinden. Neem plaats in het panel en ontvang de rijkelijk gevulde tas thuisgestuurd.

€ 500 aan topproducten voor lezers van Bernie

Wat moet je doen?
Stuur ons een selfie van jou met de cover van de laatste uitgave van Bernie en een korte motivatie waarom juist jij het ideale jurylid bent voor de producten in de Bernie Bag. Je kan ons mailen op Berniebag@Berniemag.nl

En dan?
Ben je geselecteerd als jurylid, dan vragen we je een korte beoordeling te schrijven over de inhoud van de Bernie Bag. Hiervoor krijg je een evaluatieformulier toegestuurd.

Grand Marnier

Met deze sinaasappel- en cognaclikeur ben je, ondanks alle kou en donkere dagen, zó in Franse zomersferen. Smakelijk als aperitief of in een cocktail. 

Voucher De Nieuwe Garde

Volg de acht van de meest belovende nieuwe chefs van Nederland in hun weg naar de absolute culinaire top. Deze indrukwekkende serie is vanaf 23 november alleen te zien bij Videoland en gratis in de Bernie Bag.

 

Pakket met sokken en biertjes van Carlo Lanza

Een pakket met twee paar sokken van Egyptisch katoen en twee flesjes bier uit de Italiaanse regio Undine van Birra Italia.

Kookboek Sergio’s Smaakmakers

In het nieuwe kookboek van Sergio Herman vertelt de chef over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Deze kun je thuis inzetten om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven.

Schoenpoetsset van Distinctly Different

Een heer zorgt goed voor zijn exclusieve stappers. Dat gaat nu beter dan ooit met de schoenpoetsset van Distinctly Different. De Pommadier schoencrème verzorgt en beschermt het leer door de rijke oliën en bijenwas.

Geschenkdoos Surprise van Huize van Wely

We verraden niets over deze verrassing van Huize van Wely. De inhoud is onweerstaanbaar. Handgemaakt, met oog voor detail.

Skisokken van STOX

Door de compressie, temperatuurregeling en steun van Stox Skiing Socks heb jij heel de dag energie in je benen. Laat die après-ski maar wachten, jij neemt nog een piste!

‘Let’s make BBQ great again’ boek van The Bastard

De zomer is voorbij, maar volgens The Bastard hoeven we niet tot volgend jaar te wachten om weer te barbecueën. In dit boek vind je verrassende recepten waarvoor de barbecue op verschillende momenten in het jaar aangestoken kan worden.

Waterfles MIZU

Hydratatie is belangrijk. Deze waterfles met Nano-Filter maakt het nóg gezonder door onder meer bacteriën, chloor en fluoride tegen te gaan. Het filteren gaat vanzelf.

Tea Tree Oil en EHBO-crème van Thursday Plantation

Tea Tree Oil is erg verzorgend en werkt tegen huidaandoeningen. De EHBO-crème helpt bij kneuzingen, schaafwonden en zonverbranding.

Cuvée Brut van Piper-Heidsieck

Piper-Heidsieck is een van de oudste champagnehuizen en is gerenommeerd om zijn kwaliteit en liefde voor het vak. Deze champagne bevat heldere, knapperige appel, citrus en wit fruit dat wordt gebalanceerd met een lekkere pinot noir.

Zonbeschermingspakket van Garnier voor skiërs

Garnier beschermt je tegen de zon bovenop de berg met de UV Ski Crème SPF30 en Sensitive Expert+ gezichtsspray SPF50. Om er zeker van te zijn dat je huid niet beschadigd raakt, gebruik je terug beneden de Sensitive Expert+ After Sun Tube.

Boek ‘Alleen’ van Tim Voors

Tim Voors ondernam een reis van 6 maanden over de Pacific Crest Trail van Mexico naar Canada. Tim is getrouwd, heeft drie kinderen en is een succesvol creative director. Waarom ga je dan in je eentje een route van 4.000 km lopen?

Zonbescherming van Island Tribe

De Invisible Continuous SPF50 spray van Island tribe is water- en transpiratiebestendig. Ideaal dus voor op de piste. Het ijzig koude Aloë Vera in de After Sun is als een cooling down voor de huid. De crème verzacht en hydrateert na een dag in de zon.

Chocoladna Whisky

De huisgemaakte likeuren van Chocoladna zijn bijzonder en origineel. Zij gebruiken namelijk het DNA van cacaobonen om hun drankjes te maken. Dat zorgt voor een lekker maar onvergelijkbaar smaakje. Probeer het met deze whisky.

Laatste van Bernie Bag

Bernie Bag #6

Wij weten dat jullie, onze hooggeachte lezers, een groot stijlgevoel hebben. Daarom

Bernie Bag #5

Wij hebben het naar ons gin! In editie #5 van Bernie lees

Bernie Bag #4

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard

Bernie Bag #3

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard

Bernie Bag #2

Waarom zouden wij alleen mogen bepalen of een product de moeite waard
0 0,00