Bernie Bag #6

Wij weten dat jullie, onze hooggeachte lezers, een groot stijlgevoel hebben. Daarom horen wij graag wat jullie van de producten in de nieuwe Bernie Bag vinden. Neem plaats in het panel en ontvang de rijkelijk gevulde tas thuisgestuurd.

€ 500 aan topproducten voor lezers van Bernie

Wat moet je doen?
Stuur ons een selfie van jou met de cover van de laatste uitgave van Bernie en een korte motivatie waarom juist jij het ideale jurylid bent voor de producten in de Bernie Bag. Je kunt ons mailen op Berniebag@Berniemag.nl

En dan?
Ben je geselecteerd als jurylid, dan vragen we je een korte beoordeling te schrijven over de inhoud van de Bernie Bag. Hiervoor krijg je een evaluatieformulier toegestuurd.

Koffie van Single Estate Coffee Roasters

Single Estate Coffee Roasters werken volgens het Direct Trade model, dus kopen ze hun koffie rechtstreeks in bij de koffieboer. Ze staan bekend om hun specialty coffees die ze vinden in Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Proef deze drie bonen:

Compo Alegre uit Brazilië
Lekker zoet en zacht met typische Braziliaanse smaken als pure chocolade en hazelnoot.

La Guaca uit Costa Rica
Door een proces met zwarte honing krijgt deze koffie een zoetheid van rozijnen en een zijdezacht mondgevoel.

Bella Vista uit Guatemala
Een mix van de soorten Bourbon en Bourboncito. Een beetje fruitig met een hint van melkchocolade.

 

Travel wallet van Fjällräven

De gelauwerde Kånken rugzak bestaat dit jaar 40 jaar en dat viert Fjällräven met een Essentials collectie. Onderdeel daarvan is deze portemonnee. Ideaal voor op reis!

Polijsthandschoen van Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton maken al 30 jaar hoogwaardige schoenen. Dan weet je wel hoe je ze moet verzorgen. Het zachte lamswol aan de binnenkant van deze leren polijsthandschoen doet je schoenen weer glanzen als nieuw.

Handcrème van Marie-Stella-Maris

Een natuurlijke handcrème voor een aangename handdruk. Met geranium, lavendel en rozemarijn voor een fijne geur, kalmerende werking en zelfs de genezing van kleine wondjes. Handig mee te nemen in deze nieuwe verpakking.

Barbour classic tartan sjaal

Britser dan Barbour wordt het haast niet. Het merk is oorspronkelijk bedoeld voor vissers, mariniers en zeelieden tegen het slechte Britse weer. Deze sjaal is een heuse klassieker.

 

Wildbijbel van Peter Klosse

Dit boek helpt je met het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te krijgen wild. Door Peter Klosse, eigenaar van hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie.

Qnoop-sokken

Een uitvinding die de Nobelprijs verdient: een knoop en een lus op elk paar sokken zodat je ze tijdens het wassen niet verliest. En dan ook nog van biologisch katoen.

Oliver Black Label for men

Deze geur van het exclusieve Black Label van s. Oliver begint met een combinatie van pittige sinaasappel, citroen en cipressen. Daarna komt er in de hartnoot kruidige salie, lavendel en geranium. Het resultaat? Fris, mannelijk en tijdloos.