Bernie Bag #5

Wij hebben het naar ons gin!

In editie #5 van Bernie lees je de gin-tonic special en daar heb je vast dorst van gekregen. Wij zijn de flauwste niet, en willen graag dat jij de verschillende gins en tonics proeft.

Fantastische gins en tonics voor lezers van Bernie

Wat moet je doen?
Stuur ons een selfie van jou met de cover van de laatste uitgave van Bernie en een korte motivatie waarom juist jij het ideale jurylid bent voor de producten in de Bernie Bag. Je kan ons mailen op Berniebag@Berniemag.nl

En dan?
Ben je geselecteerd als jurylid, dan vragen we je een korte beoordeling te schrijven over de inhoud van de Bernie Bag. Hiervoor krijg je een evaluatieformulier toegestuurd.

Fever-Tree Tonic-pakket

Fever-Tree staat wereldwijd bekend als de beste tonic ter wereld. Voor elke gin-soort hebben zij wel een goede tonic. Probeer het uit met dit pakket.

Copperhead

The Alchimist’s Gin van Copperhead is een puur Belgische gin, die tot stand kwam door de samenwerking tussen een apotheker en een stoker van graanalcohol. Heerlijk fris en zomers.

Wilderen Double You

Er zitten wel 21 kruiden in deze gin van Wilderen, waaronder roos, bloesem en koriander. Een smaaksensatie alsof er een duiveltje en een engeltje op je schouders zitten.

Gillemore

Toen de 19-jarige Louis Gillemon het recept klaar had voor zijn gin, werd er gefluisterd dat het drankje door magie de harten van vrouwen kon veroveren. Een lekkere zoete gin.

Marula

Olifanten eten de rijpe marulavrucht zodra die van de boom valt. Door de gisting worden de kolossen ongelofelijk dronken. Die vrucht moest in een gin worden verwerk.

Hermit Dutch Coastal Gin

Het bijzondere aan deze gin is de enigszins zilte afdronk. Dat komt door de toevoeging van gefilterd Oosterscheldewater. Net even wat anders.

Skully Gin Smooth Wasabi

Een pittig drankje, deze Skully Gin. Door het gebruik van de Japanse wasabi-wortel, bekend van sushi, is deze gin voor echte waaghalzen.

Damrak

Deze Amsterdamse distilleerderij bestaat sinds 1999, maar is al een heus gin-instituut. De gin is complex maar drinkt heerlijk weg.

Wagging Finger

In deze gin proef je de jeneverbes naar voren komen. De echte gin-smaak dus. Stoer drankje uit het pittoreske Deventer.

Seedlip Spirit

Wat te drinken als je geen alochol wilt? Deze vraag wordt beantwoord door het Londense Seedlip. Een lekker en volwassen alternatief voor alcohol. Gemaakt van verschillende kruiden en groenten. 

Vanilla Venture-pakket

De broers Gerard en Peter Jansen komen tijdens een vakantie op Madagaskar zo’n goede vanille tegen dat ze die willen delen met de wereld. In 1995 beginnen ze samen het importbedrijf Vanilla Venture. Daarna gaat het snel en breiden de broers hun assortiment uit tot ruim 1600 exotische producten. Dit pakket is speciaal samengesteld voor een lekkere gin-tonic.