5x trendy regenjassen

De opmars van de regenjas is niet meer te stoppen. Jarenlang ploeterden we met one size fits all-gevallen door de regen, maar die dagen zijn voorbij. Er zijn tegenwoordig genoeg opties om stijlvol én droog op je plaats van bestemming te komen.

Rains

Een regenjas mag best opvallen want je draagt hem voornamelijk op momenten dat het weer je niet bepaald doet glimlachen. Deze vrolijke jas van Rains doet dat wel, zonder door te slaan in gekkigheid.

Prijs: € 95
www.rains.com

Barbour Bedale-waxjas

De Britten hadden – eerlijk is eerlijk – al veel eerder door dat regenbestendige kleding niet alleen praktisch hoeft te zijn. Deze Bedale-waxjas van Barbour heeft tegenwoordig een iconische status verworven.

Prijs: € 329
www.barbour.com

Hackett gequilt jasje

In de komende maanden staat menig Nederlander ’s ochtends weer te twijfelen in de gang. Bij vertrek is het nog koud maar dat kan in een oogwenk veranderen. Deze jas is perfect voor dat soort dagen.

Prijs: € 495

www.hackett.com

Avon van Didriksons

In 1913 beginnen Julius en Hanna Didrikson met het maken van regenjassen voor de vissers aan de Zweedse kust. Er zit dus ruim honderd jaar expertise in deze regenjas. Het weer is hierdoor wel het laatste waar je je druk om hoeft te maken.

Prijs: € 70
www.didriksons.com

Colmar

De jonge ontwerpers van Au Jour Le Jour maakten een capsulecollectie voor Colmar. Het resultaat is een modieuze collectie met verwijzingen naar de jaren tachtig en negentig.

Prijs: € 520
www.colmar.it

Laatste van Mode

Leven op water en zeep

Een verzorgd uiterlijk opent deuren. Bernie zet de producten van dit moment
0 0,00