5x stijlvolle smartphones

We kijken ondertussen meer naar onze smartphone dan naar familie of vrienden, dus je digitale maatje moet je leven een heel stuk makkelijker maken. Deze selectie aan telefoons doet dat vol enthousiasme vanuit de palm van je hand.

Huawei:

Huawei P Smart
Deze nieuwe Huawei is een heuse hoogvlieger. De telefoon heeft een groter scherm, een batterij die lang meegaat en een volwaardige dual camera. Die laatste heeft een mogelijkheid tot bokeh-effect, waardoor alle kiekjes professioneel geschoten lijken.

Prijs: € 259
www.huawei.com

Motorola:

Motorola Moto Z2 Play
Deze smartphone is uit te breiden met allerlei zogenaamde ‘Moto Mods’: accessoires die je op je telefoon klikt. Zo maak je van jouw telefoon in een handomdraai een 360-camera, een printer van je Instagram-posts, een speaker of gamepad.

Prijs: € 449
www.motorola.com

LG:

LG V30
Het gebalanceerde ontwerp van de V30 van LG herbergt nogal wat technische wonderen. Cine Video Modus, bijvoorbeeld, zorgt voor levendige kleuren en een groot dynamisch bereik. Je kunt van tevoren ook de snelheid, locatie en beweging van je zoom instellen, zodat het resultaat direct naar Hollywood kan.

Prijs: € 899
www.lg.com

Vertu:

Vertu Signature Touch
Je wordt niet zomaar het meest exclusieve telefoonmerk van de wereld. Deze smartphone wordt met de hand gemaakt in Engeland, het leer wordt met zorg gestikt en het scherm is van saffier. Dat maakt de ambachtslieden zo trots dat ze de telefoon aan de binnenkant signeren.

Prijs: op aanvraag
www.vertu.com

Gresso:

Gresso Regal Gold
Een telefoon met 18-karaats gouden details; heb je die nodig? Nee. Wil je hem? Eigenlijk wel. Deze Gresso is niet alleen een show-pony, want de technologie doet niet onder voor het ontwerp en materiaalgebruik.

Prijs: € 4.905
www.gresso.com

Laatste van Design

0 0,00
Naar boven