5x merkschoenen van dit moment

In de lente trekken we eropuit. En, als het even kan, met mooi nieuw schoeisel om de blits te kunnen maken. Een selectie van de mooiste schoenen van de grootste merken.

Floris van Bommel

Door de verschillende texturen en kleurschakeringen is deze laars heel goed te combineren met verschillende looks. Vanaf heden dus elke dag dat bourgondische gevoel waar het Brabantse Van Bommel bekend om staat.

Prijs: € 259,90
www.florisvanbommel.nl

Strellson

Het detail op de enkel van deze Chelsea-boot is het bekijken waard, dus je broek mag best erboven vallen. Draag je je broekspijpen toch liever langer, dan geeft deze laars alsnog een moderne indruk.

Prijs: € 149
www.strellson.com

Crockett & Jones

Britser dan het schoenenhuis Crockett & Jones wordt het haast niet. Het huis werd gesticht in 1879 en maakt sindsdien pareltjes als deze laars. Dat het elastiek in een V is gesneden, maakt de schoen bijzonder zonder te overdrijven.

Prijs: op aanvraag
www.crockettandjones.com

Ecco

In deze laars wordt op subtiele wijze een robuuste zool met een verfijnde bovenkant gecombineerd. Zelfs in het onstuimige Nederlandse voorjaarsweer kan dus gewoon doorgestapt worden. Bovendien is het leer waterafstotend gemaakt.

Prijs: € 189
www.ecco.nl

Magnanni

Deze elegante laars van Magnanni bewijst dat details een groot verschil maken. Het gespje en de stiksels bij de zool zorgen, samen met de diepbruine kleur, voor een evenwichtige schoen. Past zowel onder een pak als een spijkerbroek.

Prijs: € 365
www.magnanni.com

Laatste van Mode

Leven op water en zeep

Een verzorgd uiterlijk opent deuren. Bernie zet de producten van dit moment
0 0,00