5x geuren musthaves

Je kunt je nog zo goed kleden, je schoenen dagelijks lakken of je haar altijd netjes in het gareel hebben, de grootste indruk maak je met het aroma dat rond je hangt. Hou het subtiel, elegant en exclusief met deze selectie.

4711 Acqua Colonia Coffee Bean and Vetyver:

4711 Acqua Colonia Coffee Bean & Vetyver
Een van de oudste eau-de-colognemerken ter wereld, 4711, was favoriet bij onder andere Napoleon en Goethe. Dat houdt niet in dat ze niet openstaan voor vernieuwing. Kijk maar naar deze limited edition-geur met koffiebonen en vetiver.

Prijs: € 20
www.4711.com

Acqua di Parma Colonia:

Acqua di Parma Colonia
Deze legendarische geur is het summum van Italiaanse elegantie. Deze geur verveelt nooit door de frisse Siciliaanse citrusvruchten. De enige toevoeging die een perfect gesneden maatpak echt af kan maken.

Prijs: vanaf € 83
www.acquadiparma.com

Creed Royal Mayfair:

Creed Royal Mayfair
Veel Londenser wordt het niet dan deze geur. Geestige noten van gin en limoen worden verzwaard door roos en tuberoos. Eucalyptus geeft de geur een laatste kick. Met deze geur in je hals hoor je simpelweg thuis op Savile Row.

Prijs: vanaf €1 25

www.creedfragrances.co.uk

Maison Martin Margiela REPLICA By The Fireplace:

Maison Martin Margiela REPLICA By The Fireplace
Met de REPLICA-lijn probeert Maison Martin Margiela in onze psyche te geraken. De geuren zijn gebaseerd op herinneringen en gevoelens. Bereid je met deze houtachtige en sensuele geur voor op veel proustiaanse flashbacks.

Prijs: € 115
www.maisonmargiela.com

Roja Elysium:

Roja Parfums Elysium
Met noten van citroen, grapefruit, lavendel en tijm is deze parfum cologne een verrassende toevoeging in de geurenwereld. Met Elysium kunnen we ons eindelijk een voorstelling maken van hoe het in het paradijs ruikt.

Prijs: € 270
www.rojaparfums.com

Laatste van Dr. B

0 0,00