2x Top speakers

Wij van Bernie houden van uitersten. De ene keer luisteren we klassieke symfonieën en een andere keer juist punkrock. Voor beide categorieën zijn goede speakers nodig, en ook daar geloven we niet in de gulden middenweg.

Kaiser

Als drie Egyptische standbeelden rijst deze set omhoog in je woonkamer. Het gelakte hout wordt in verschillende tinten geleverd en is per object uniek door de duidelijk zichtbare nerven. Dit materiaal zorgt voor een intense muziekbeleving die eigenlijk alleen te geloven is als je de muziek zelf hoort. De bas is laag en hypnotiserend terwijl hoge klanken puur blijven en nooit schel klinken. Kortom, deze speaker is net een stap omhoog, ook qua prijs.

Kaiser Kawero! Classic XL C4 Top Model
Prijs: € 94.282

Podspeakers

Zo aanwezig als de Kaiser Kawero! is, zo subtiel is deze MicroPod van Podspeakers. Deze speaker is slechts zestien centimeter hoog en is daardoor makkelijk in elke kamer te plaatsen. Mocht je hem toch in het zicht zetten, dan stemt het groovy ontwerp wel vrolijk met zijn knipoog naar de jaren zeventig. Onderschat de MicroPod ook absoluut niet in zijn kunnen, want deze kleine krachtpatser produceert erg fijne en heldere klanken.

Podspeakers MicroPod SE MKII
Prijs: € 99
www.podspeakers.com

Laatste van Design

0 0,00