10x Horloges van dit moment

Een goed uurwerk is het perfecte item om je outfit af te maken. Met de volgende selectie ben je er zeker van met je tijd mee te gaan.

BlakenBlaken Daytona Paul Newman IV
Toen Paul Newman de Rolex Daytona droeg in de film Winning, werd dit horloge per direct iconisch. Blaken komt nu met dit gelimiteerde model als ode aan de acteur.

Prijs: op aanvraag
www.blaken.com

Vacheron ConstantinVacheron Constantin Overseas Ultra-Thin Perpetual Calendar
The Overseas staat binnen de wereld van Vacheron Constantin bekend als het horloge voor reizigers. Dit nieuwe, ultradunne model heeft een perpetual calendar en een display voor twee tijdzones.

Prijs: op aanvraag
www.vacheron-constantin.com

Audemars Piguet: Audemars Piguet Royal Oak Offshore Tourbillon Chronograph
Dit jaar vieren we het 25-jarig bestaan van de Royal Oak. Deze klassieker komt daarom dit jaar in een limited edition met tourbillon, die mooi te zien is op de architectonische wijzerplaat.

Prijs: op aanvraag
www.audemarspiguet.com

Montblanc: Montblanc TimeWalker Date Automatic
Het ontwerp van dit horloge komt voort uit snelheidsmeters van raceauto’s. Dat zie je aan het gebruik van zwart en wit, de grote Arabische cijfers en de wijzers met Super-Luminova coating.

Prijs: op aanvraag
www.montblanc.com

Piaget: Piaget Polo S
Dit horloge is een verademing in de hedendaagse horlogewereld. Het ontwerp is gedurfd, fris en sportief. Die frisse uitstraling wordt versterkt door de helderblauwe wijzerplaat.

Prijs: op aanvraag
www.piaget.com

Jaeger-LeCoultreJaeger-LeCoultre Polaris Chronograph WT
De Polaris is een gloednieuwe collectie van Jaeger-LeCoultre, geïnspireerd op een gewild Memovox Polaris-model uit 1968. Toch is het horloge uitermate geschikt voor de moderne man.

Prijs: € 14.600
www.jaeger-lecoultre.com

PaneraiPanerai Luminor Due 3 Days Automatic Acciaio
Dit Italiaanse horlogehuis staat bekend om grote duikershorloge die dik op je pols liggen. Met dit Due-model is die dikte enorm verminderd en is het horloge in meer situaties gepast.

Prijs: op aanvraag
www.panerai.com

OmegaOmega Seamaster Planet Ocean 600M ‘Deep Black’
Omega is de trotse tijdwaarnemer voor de Volvo Ocean Race 2017-2018 en dat moet uiteraard gevierd worden. Zie hier de speciale Seamaster met rode details, een keramieken kast en een rubberen band.

Omega: € 10.500
www.omega.com

Van der GangVan der Gang Vlieger
Aan alle details van dit horloge is aandacht besteed. Het wit van de wijzerplaat flatteert het koele staal van de kast en de lichtgevende cijfers zorgen voor een fris accent.

Prijs: € 11.900
www.vandergangwatches.nl

MeisterSingerMeisterSinger Classic No. 2
Flesgroen wordt vaak vergeten, toch staat deze kleur goed bij bijna alle andere kleuren. Leuk feitje: het uurwerk in dit horloge komt uit het Unitas-zakhorloge.

Prijs: op aanvraag
www.meistersinger.com

Laatste van Horloges

Join the MVMT

Het was een succesvolle crowdfunding campagne die een kickstart gaf aan het
0 0,00