Bij deze zaakjes is jouw interieur weer ‘on point’

Eindhovense ontwerpen
Design Daily’s
In het centrum van Eindhoven vind je meerdere indrukwekkende interieur- en kunstzaakjes. Een van onze favorieten – net als van Bernie-volger Femke van Schijndel – is Design Daily’s. Oké, de winkel ziet er niet heel fraai uit (het interieur oogt rommelig als een veelgebruikt atelier), maar het volgepakte zaakje heeft, als je even rondkijkt, een mooi aanbod.
→Smalle Haven 1, Eindhoven

Shoppen in Groningen
Laif en Nuver
Dat ze in Groningen een buitengewone smaak hebben qua interieur, blijkt bij een bezoek aan boetiek Laif en Nuver. Hier vind je een grote wisselende collectie meubilair, designlampen en betaalbare kunstobjecten. Misschien toch de aanhanger meenemen tijdens een weekendje naar het Hoge Noorden.
→Vismarkt 40, Groningen

Retro in Utrecht
Vintage Revival
Met zo veel vintage designwinkels in Nederland en omliggende landen vraag je je af of we ooit nog toekomen aan eigentijds ontwerp. Vintage Revival is in elk geval de mooiste boetiek met hip retromeubilair en kunst van de provincie Utrecht. Je vindt hier veel authentieke interieurstukken en grappige jaren zestigaccessoires, maar ook remakes van bekende ontwerpen. Een tip van meubelshopper Linda van Eekeren!
→Meerndijk 20, Utrecht