Zelf-goede-koffie-maken-Illy

Werp jezelf thuis op als een ware barista!

in Eten & drinken/Vrij by

Een goede kop koffie is hetzelfde als kunst. Je geniet er intens van en krijgt er geen genoeg van. Voor velen die de dag goed willen beginnen is het bakkie pleur dan ook heilig verklaard. Capsule in de machine en klaar. Zo simpel moet het voor iedereen zijn. Maar wist je ook dat achter die ene capsule een complete theorie schuilgaat? De Arabica koffiebonen van illy worden bijvoorbeeld geselecteerd uit de beste soorten bonen ter wereld. Van India tot Costa Rica, je kunt het zo gek niet bedenken.
Deze worden vervolgens geblend en gebrand in de fabriek in het Italiaanse Triëst met tonen van geroosterd brood, karamel, cacao en een vleugje zoet. Daar houdt het echter niet op, want om de beste kopjes te garanderen zijn er maar liefst 125 controleprocessen. Één verkeerde boon en je perfecte koffie is er immers geweest.

Nu snappen we dat niet iedereen een topbarista in spe is. Het is een gave die niet iedereen heeft en waar niet iedereen het geduld voor heeft om te ontwikkelen. Daarom heeft illy de Iperespresso machines ontworpen. Met een enkele druk op de knop heb jij iedere ochtend dat volmaakte gevoel wat koffie geeft.

En wie zo’n koffiezetapparaat aanschaft, krijgt er ook nog eens een heus barista koffiepakket cadeau bij met een maximale waarde van € 70,-*. Hieronder staat alles wat je bij deze pakketten krijgt:

Barista Koffiepakket t.w.v. € 70,-: Bij aankoop van een Iperespresso machine X7, X1, X1 Anniversary, X9, Y of Y5 Milk.

  • 69 ko­ffiecapsules
  • illy espressokop en schotel
  • illy lungokop en schotel
  • twee illy lepeltjes
  • illy ko­ffie guides

Barista Koffiepakket t.w.v. € 35,-: Bij aankoop van een Iperespresso machine Y3.

  • 48 ko­ffiecapsules
  • illy ko­ffie guides

 

*Geldig t/m 31 januari 2018.