Prinses-Mabel-Tweet-New-York

Keiharde mokerslag voor prinses Mabel door uitzicht New York

Het leven van een royal gaat niet altijd over rozen, zo merkte prinses Mabel maar weer eens. Deze week verblijft ze, evenals Koningin Máxima, in New York om een vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Daarnaast is ze er ook om als voorzitter van Girls Not Brides Nederland aandacht te vragen voor kindhuwelijken en het beëindigen daarvan.
Maar ja, als je dan toch naar zo’n enorme wereldstad moet, wil je natuurlijk wel dat het uitzicht vanuit je hotel perfect is.

Het mocht niet baten. Via Twitter stuurde ze het hartverscheurende beeld de wereld in, waarin ze geen volledig uitzicht op Central Park had. In plaats daarvan moest Mabel het ‘slechts’ doen met een klein stukje park, de voortreffelijke skyline van New York en een enorm hotel pontificaal voor haar neus:


Waar ze waarschijnlijk verwachtte dat haar leed verzacht werd door al haar volgers op Twitter, vierde het sarcasme in dit geval hoogtij. Opmerkingen als ‘NEE!!! WAT VERSCHRIKKELIJK!!!’, ‘Dit is een schending van de mensenrechten. Op zijn minst.’ en ‘Vreselijk, wat erg! Heel veel sterkte met alles!’ waren dan ook niet van de lucht.

Het was echter PVV-kamerlid Martin Bosma die er met de opmerking van de dag vandoor ging:

O ja, en het is “me a room with Park View” en niet “my”.