Opgaan in de muziek die één wordt met je interieur

in Eropuit/Vrij by

Tegenwoordig willen we onze favoriete muziek altijd en overal ter beschikking hebben. Vooral thuis, in de privésfeer kun je optimaal naar muziek luisteren, zonder afleiding. De juiste muziek op het juiste moment creëert rust en harmonie.

Denken we aan harmonie, dan komt vaak de term Feng Shui om de hoek kijken. Het betreft een 3000 jaar oude leer uit China die zorgt voor goede energie (Ch’i) in het interieur en de woonomgeving. De basis van deze leer wordt gevormd door de wisselwerking tussen Yin en Yang, de levensenergie Chi en de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. De leer staat voor ogen om de invloed van de vijf elementen in huis in harmonie te brengen met als effect dat bewoners zich veel prettiger zullen voelen.

Hoogwaardig, evenwichtig geluid
Bij het ontwerpen van de draadloze HD-speakers van Harman Kardon OMNI Plus geldt hetzelfde. Design en geluid zijn optimaal en in harmonie met elkaar. Laten we beginnen bij het geluid van de Harman Kardon OMNI Plus speakers. Deze is ronduit fantastisch doordat het gebruik maakt van 24-bit/192 kHz audiokwaliteit. Daarmee kent OMNI Plus de beste geluidsprestatie in deze klasse van draadloze speakers.

Waar kritische muziekliefhebbers veelal CD’s nog altijd verkiezen boven streamingmuziek van bijvoorbeeld Spotify vanwege verlies van geluidskwaliteit bij die laatste, zijn de draadloze speakers in de OMNI Plus lijn in staat om een betere sound dan die van de traditionele CD te bewerkstelligen. Dat zorgt er simpelweg voor dat je beter en evenwichtiger van je muziek kunt genieten en het effect van de muziek veel beter kunt voelen.

Speels en elegant
Naast een superieur geluid, valt het design van OMNI Plus tevens in positieve zin op. Draadloze speakers zijn in de regel nogal hoekig of ‘in your face’. De draadloze Harman Kardon OMNI Plus speakers weten daarentegen precies de balans te raken tussen stijlvol, elegant en speels. De ronde, ovale vormen geven het strakke ontwerp, desgewenst zowel in wit en zwart uitgevoerd, net genoeg zachtheid mee zonder in te boeten op de krachtige uitstraling. Een set speakers past daardoor perfect in moderne huizen waarbij apparatuur en meubels naadloos naast elkaar bestaan. Anders gezegd; Harman Kardon vormt eenheid in je interieur. De hoogwaardige afwerking van mooie materialen en knoppen maken de speakers helemaal af.

Harman-Kardon-OMNI-Bernie-02

 

Eenvoud
Minstens zo belangrijk is het gemak waarmee de draadloze Harman Kardon OMNI Plus HD-speakers geïnstalleerd én bediend worden. Niets zo irritant als wanneer de mooiste apparaten een handleiding ter dikte van een ouderwetste telefoongids of een wirwar van menuutjes kennen. Niets van dit alles bij OMNI Plus. De speakers werken via ieder draadloos thuisnetwerk. Steek de stekker van de Harman Kardon OMNI Plus speakers in het stopcontact, download de Harman Kardon Controller app, zowel beschikbaar voor iOS als Android op een smartphone of tablet en volg de instructies op het scherm. Allerhande apparaten zijn eenvoudig te koppelen aan de speakers, of dat nu via wifi, bluetooth, een ethernetkabel of een ouderwetse audiokabel gaat. CD- en platenspelers zijn dus ook compatible. En middels een keur aan apps, zijn alle muziekstreamingdiensten, alsook muziek in de cloud of lokaal opgeslagen, eenvoudig te selecteren en af te spelen.

Perfect in harmonie
Muziek luisteren moet ontspannen zijn, geen gedoe opleveren. In de praktijk betekent de aanschaf van duurdere speakers vaak een uitdaging bij de installatie en het goed werkend krijgen ervan. Daardoor zien veel mensen er toch van af en kiezen voor een eenvoudigere oplossing. Het inboeten van kwaliteit ten faveure van gemak behoort met de OMNI Plus tot verleden tijd. Naast gemak, is Harman Kardon OMNI Plus harmonieus verenigd met al je muziekspelers, zijn de speakers als ronde sieraden een aanwinst voor je interieur en tilt de kwaliteit van het geluid het luisteren naar muziek naar een hoger niveau. Met de keuze uit de in kracht oplopende OMNI 10+, OMNI 20+ en de OMNI 50+ is voor elk gebruiksmoment in en om je huis een passende speaker. Horen is geloven.

Harman-Kardon-OMNI-Bernie-01