Kom tot jezelf in deze fantastische resorts

Interactief sporten
Jawi Sport Pavigym
Bij deze fitnessclub in Alphen aan den Rijn waan je je in een interactief computerspel: Pavigym is een gigantische digitale vloer waarop voetbewegingen, tijden en scores worden geprojecteerd. Niet helemaal uniek – de club keek het idee af bij een New Yorkse naamgenoot – maar wel een bijzondere ervaring, aldus lezeres Linda, die voor haar oefeningen al meermaals vanuit Den Haag naar de sportschool afreisde.
→Antonie van Leeuwenhoekweg 27B, Alphen aan den Rijn

Heerlijke treatment
City Street Spa
Day Spa’s zijn een nieuw fenomeen in Nederland. In tegenstelling tot wat je op basis van de naam mag verwachten, heb je bij de meeste van deze centra geen sauna’s of hammam-faciliteiten. Je komt hier vooral voor een gezichts- of lichaamsbehandeling of een massage. City Street Spa, tegenover het hoofdstedelijke Amstelveld, is een van onze favorieten. Het boetiekje biedt ‘treatments’ voor dames en heren.kleine gerechten ‘mixen en matchen’.
→Prinsengracht 764, Amsterdam

Feestelijk rustig
Yogafest Studop
Van die sportscholen waar je wordt verwelkomd door een penetrante zweetlucht en je tijdens je dagelijkse oefeningen gade wordt geslagen door veel te brede anabolentypes, die zijn niet aan ons besteed. Wij gaan voor een wat hoger niveau. Yogafest biedt ontspanningsoefeningen in een omgebouwd Amsterdams appartement in het centrum. De uitbaters trakteren je na een sessie op zelfgemaakte vega-hapjes en -maaltijden.
→Haarlemmerweg 4, Amsterdam